Besplatna rehabilitacija u banjama

Bez autora
Mar 02 2012

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisalo je oglas, kojim poziva penzionere da se jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 srpskih banja.Pravo na besplatnu rehabilitaciju tokom 2012. godine, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije i čija je penzija za januar, odnosno februar, niža od iznosa prosečne penzije u Fondu, odnosno od 22.334 dinara.

Besplatna rehabilitacija u banjamaRepublički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje raspisalo je oglas, kojim poziva penzionere da se jave za odlazak na besplatnu desetodnevnu rehabilitaciju u jednoj od 25 srpskih banja.

Pravo na besplatnu rehabilitaciju tokom 2012. godine, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, invalidskih i porodičnih penzija koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije i čija je penzija za januar, odnosno februar, niža od iznosa prosečne penzije u Fondu, odnosno od 22.334 dinara. Na rehabilitaciju će otići oko 9.500 starosnih, invalidskih i porodičnih penzionera svih kategorija.

Uz prijavu, potrebno je podneti penzijski ček za januar ili februar 2012. godine, dokaz o visini penzije ostvarene po međunarodnim ugovorima (izvod banke ili potvrda inostranog nosioca socijalnog osiguranja), fotokopiju lične karte, postojeću medicinsku dokumentaciju, pisanu izjavu, na propisanom obrascu prijave, o drugim ličnim primanjima i o tome da u prethodnih pet godina nisu koristili rehabilitaciju o trošku Fonda.

Prijave se podnose opštinskim organizacijama penzionera, prema mestu prebivališta, a korisnici sa teritorije AP Kosovoi Metohija ispostavi ili filijali Fonda u mestu prebivališta.

Konkurs je otvoren do 23. marta 2012. godine.

Za odlazak na besplatnu rehabilitaciju Fond je izdvojio 275,6 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik